Jsme vám opět o krok blíže, navštivte nás…Stále odměňujeme...

Je pro Vás internet příliš anonymní? Nevíte, komu mátě věřit, či byste rádi osobně viděli, u koho podáváte žádost? Preferujete raději lidský kontakt a přístup před neosobním elektronickým? Pak není nic jednoduššího! Zastavte se osobně v naší kanceláří...

Jsme vám opět o krok blíže, navštivte nás…Stále odměňujeme...

Dlouhodobě se ve SkyCloud snažíme vylepšovat naše služby tak, abychom nabídli našim klientům maximální možný servis a zároveň dali to, o co je zájem. Snažíme se tak posilovat důvěru našich klientů v nás a naše služby a vždy dávat něco navíc oproti všem ostatním.

V tomto směru jsme pro naše klienty spustili například unikátní možnost hlídání budoucích letů ZDARMA (psali jsme v článku zde), spustili jsme sekci článků, kde naši klienti získávají informace a novinky ze světa létání.
Jako první jsme informovali a úspěšně kompenzovali žádosti týkající se stávek (psali jsme zde), kde byli zapojení zaměstnanci letecké společnosti…

Běžným naším standardem (což se nedá říct, že by byl i standard na trhu) je řešení i náročných případů leteckých společností jako jsou Air Cairo, Turkish Airlines, Ukraine Airlines nebo problematických případů zpoždění letů u společností jako jsou Travel Service, Ryanair, WizzAir či Tap Portugal. Navíc odměňujeme naše klienty v případě doporučení dalších spolucestujících, a to až do výše 413 Kč za každého doporučeného. Tuto výhodu nabízí aktuálně na trhu pouze naše společnost. My si našich klientů vážíme a jsme vděčni za každé doporučení, které se k nám dostane.

Další novinkou pro aktuální sezónu je otevření kanceláře přímo na letišti Praha Václava Havla. Naši klienti tak nemusí mít obavu, s kým jednají, mají možnost si ověřit, že existujeme a neprezentujeme se pouze barevnými internetovými stránkami. Dále pak naši klienti vidí, komu předávají svá osobní data a jak s nimi nakládáme. V neposlední řadě pak naši stávající či noví klienti samozřejmě mají jedinečnou možnost řešit svůj nečekaný problém ohledně zpoždění letu nebo zrušení letu přímo na letišti v Praze.

Zveme Vás tedy v tomto směru do naší nové kanceláře a kde se s Vámi rádi setkáme a probereme co bude třeba. Zároveň poradíme, jak dále postupovat, pokud si nevíte s něčím rady. Najdete nás v docházkové vzdálenosti naproti terminálu 1, v budově hotelu Marriott, v kancelářských prostorách Regus - případný popis a fotografie v patičce stránek.

31. 5. 2018 Marek Lorenc
Zpět na přehled článků